Om oss

Kristoffersen VVS AS

Bedriften ble etablert 1. oktober 2016. Vi er en bedrift med lokale eiere som har troen på lokalt næringsliv og verdiskapning. Derfor forsøker vi i størst mulig grad velge lokale entreprenører og bedriftseiere ved kjøp av tjenester og materiell.

  • På kort tid har vi fått et godt fotfeste i bransjen, dette bygger vi videre på!
  • I denne forbindelse satser vi frisk på både kursing av ansatte og ledelse, slik at vi skal kunne være oppdatert til enhver tid på endringer i bransjen og kunne følge utviklingen i faget vårt.
  • Vi er medlem av landetsstørste rørkjede VVS EKSPERTEN!

Vi fokuserer på å være en seriøs aktør i bransjen, som både kunder og samarbeidspartnere kan stole på

Kompetanse

  • Kristoffersen VVS AS har Sentralgodkjenning tiltaksklasse 2. for utførende og for prosjekterende. Våre dyktige rørleggere har bredt erfaringsgrunnlag og spisskompetanse på rehabilitering av bad, service oppdrag, nybygg og prosjekt. Vi utfører det meste innen rørleggerfaget.
  • Hos oss møter du fagutdannede rørleggere som gir råd og veiledning underveis i byggeprosessen. Kontinuerlige oppdateringer på ny kunnskap, gjør at vi til enhver tid kan tilby deg de nyeste løsningene innenfor våre kjerneområder. Vår yrkesstolthet garanterer deg godt rørleggerarbeid, samtidig som vi også leverer konkurransedyktige priser.

 

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.    Vi er raskt på plass, og gjør avtalt arbeid til avtalt tid – og avtalt pris.