Tjenester

Service og vedlikehold

Ethvert VVS-anlegg vil trenge service og vedlikehold i løpet av levetiden. Vi påtar oss de aller fleste serviceoppdrag, og kan bistå deg på kort varsel. Om du trenger å få byttet et toalett, eller fikse en lekk kran eller et rennende toalett – så er vi klare for å hjelpe. Kristoffersen VVS hjelper deg med både små og store reparasjoner

Rehabilitering og oppussing

Skal du pusse opp eller rehabilitere badet? Vi gir deg et uforpliktende tilbud på jobben, og sørger for at du får et nytt bad av topp kvalitet – som oppfyller alle krav innen våtrom. Vi bistår med rådgivning, og hjelper deg i hele planleggingsfasen – slik at du får akkurat det badet du har ønsket deg, og har behov for.

Prosjekter og nybygg

Kristoffersen VVS påtar seg oppdrag med alle typer prosjekter, store og små. Vi leverer komplette sanitæranlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, sprinkleranlegg og utvendig VA.

Våre dyktige håndverkere overholder tidsfrister og vi leverer alltid kvalitet.

Sprinkler

Kristoffersen VVS påtar seg oppdrag med sprinkleranlegg.

Vi tilbyr vedlikeholdsavtale og kontroll av sprinkleranlegg/ventiler.

Våre dyktige håndverkere overholder tidsfrister og vi leverer alltid kvalitet.

Sprinklersentral Breivik Havn

Spørsmål?

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.Vi er raskt på plass, og gjør avtalt arbeid til avtalt tid – og avtalt pris.